Microsites Gastronomia 28/09/2016

Bolets, fruites de tardor, carns, verdures i llegums envaeixen la Massana

Dissabte arrenca la novena edició de la Massana Fogons

ARA Andorra
1 min
Un plat de la Massana Fogons / Comú de la Massana

La MassanaAquest dissabte, 1 d'octubre, donarà el tret de sortida la novena edició de la Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel Comú de la Massana, juntament amb els restaurants de la parròquia i Acelma. La cita amb la gastronomia de la parròquia serà durant tot el mes d'octubre i es donarà protagonisme als productes de tardor com els bolets, les fruites i fruits secs de temporada, les carns, les verdures i els llegums. S'hi podran degustar plats com una tempura de verdures ecològiques amb salsa de soja, crep de ceps amb còctel de bolets, crema de patata amb aroma de tòfona o paella de tardor.

Tretze restaurants participen a la Massana Fogons, un més que en la passada edició. "Els restaurants ja saben que cada tardor tenen a la seva disposició aquesta campanya promocional i treballem plegats per donar a conèixer la variada i rica gastronomia dels nostres cuiners", ha afirmat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Sergi Balielles.

Els tretze participants són restaurant Sant Romà, Molí dels Fanals, la Borda de l'Avi, restaurant Bonet, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Émo-Hotel Palomé, l'Hort de Casa, la Borda Secreta, Abba Xalet Suites Hotel, Angelo i la Torrada.

Pràcticament tots els establiments de la passada edició repeteixen experiència ja que consideren que les jornades són una bona eina de promoció de la gastronomia local, just abans de la temporada d'esquí, exposen des del Comú.

stats