Microsites Gastronomia 15/09/2016

Comencen les terceres jornades de les 'Carns del Món'

Fins al 30 de setembre, Borda Estevet proposa plats provinents des d'Andorra fins al Japó

ARA Andorra
1 min
Carn d'Andorra / M.T.

Andorra la VellaAquest dijous, 15 de setembre, fins a proper 30 de setembre, tenen lloc les jornades 'Carns del Món', organitzades pel restaurant Borda Estevet d'Andorra la Vella. Es tracta de la tercera edició d'aquest esdeveniment, que té una molt bona acollida per la seva singularitat i qualitat culinària.

Concretament, les jornades oferiran plats de carn provinents de països com el Japó, Irlanda, Galícia, el País Basc, els Països Baixos, o la pròpia Andorra. Del Japó s'ofereix filet, entrecot i hamburguesa de Wagyu, aquesta darrera combinada amb 'foie poule' i poma confitada.

Arribada d'Irlanda, Borda Estevet proposa entrecot d'Angus, mitjana també d'Agnus i 'T-bone' de bou Hereford. Tot a la graella de llenya o a la llosa. També a la graella de llenya o a la llosa tenim l'oportunitat de provar la carn de Galícia, concretament la mitjana i el filet de vedella Rubia. Del País Basc, la mitjana de bou Txogitxu, i dels Països Baixos, la mitjana de vedella Frisona i el filet de vedella també Frisona.

La qualitat de la carn andorrana està a l'alçada de totes aquestes propostes, i evidentment també s'inclou dins aquestes jornades gastronòmiques. Els comensals poden tastar entrecot, filet i mitjana de vedella andorrà, entrecot de poltre i filet també de poltre.

stats