Microsites Gastronomia 01/08/2016

Tapes, menú i terrassa a la fresca per al renovat Bare Nostrum

Des de l'esmorzar fins al còctel a última hora del dia, el bar-restaurant s'erigeix com a alternativa gastronòmica i d'oci en ple centre de Sant Julià de Lòria

ARA Andorra
2 min
Tapes, menú i terrassa a la fresca per al renovat Bare Nostrum

Sant Julià de LòriaEl Bare Nostrum, emblemàtic local al centre de Sant Julià de Lòria, ha obert de nou aquest dijous al vespre les seves instal·lacions, per als lauredians, i per a tots els andorrans en general. Ho fa amb les piles renovades, després d'una època en què ha estat tancat. Per la seva ubicació, al centre de la localitat, i gràcies a una magnífica terrassa que convida a relaxar-se a la fresca prenent alguna cosa de menjar i beure, és un lloc excel·lent d'oci i una interessant proposta gastronòmica que cal tenir en compte dins l'oferta de restauració del país. El local s'estrena per la porta gran, ja que ja està operatiu per a un dels grans esdeveniments lauredians de l'any, la festa major, que comença aquest mateix divendres i que té un dels seus punts neuràlgics a la plaça de la Germandat, on està ubicat el Bare Nostrum.

Els seus nous propietaris, que també regenten la Pizzeria Venecia de Sant Julià, agafen aquest nou projecte amb moltes ganes. Ho demostra el fet que s'han quedat també el restaurant annex al Bare Nostrum, per aconseguir una instal·lació més completa amb un servei més ampli des de primera hora del matí, fins l'última de la nit. És el lloc ideal per als estudiants de la Universitat d'Andorra, per menjar o prendre alguna cosa durant la seva estona de descans. També és més que recomanable per als treballadors de la zona, per fer un menú ràpid i complet al migdia. A la nit, és punt de trobada d'amics i famílies per gaudir d'un sopar de tapes, i allargar si es vol la vetllada fent uns còctels a la terrassa.

"Oferim el que calgui", explica el Pepe Cerezo, el nou propietari del bar-restaurant, partint del concepte "snack-bar-restaurant". Estarà obert tots els dies de la setmana des de les 8 del matí fins les 12 de la nit, tot i que amb opció d'allargar-se una mica més sobretot durant l'estiu. S'hi podrà menjar esmorzars de forquilla al matí, menú i plat del dia al migdia, berenars, menú de tapes al vespre i còctels a la nit. En Pepe també es reserva alguna sorpresa gastronòmica que encara no vol desvetllar, i que convida a descobrir en primera persona a tots els comensals.

Les instal·lacions s'han remodelat completament seguint un estil tradicional de fusta, per oferir un ambient "senzill i acollidor", destaca el Pepe. A l'interior del restaurant, la capacitat màxima és de 40 persones, mentre que a la terrassa és d'una trentena.

Tot plegat, una suggeridora proposta que reneix amb força i que promet moltes vetllades disteses, al cor lauredià i portat amb cura i passió per la restauració.

stats