Menús per promocionar la cuina francesa

Fins al 26 de març 19 restaurants participen a la iniciativa 'Goût de France'

Carré de xai, foie mi-cuit, ostres, ànec, formatges... Són només algunes de les opcions dels menús que han preparat un total de 19 restaurants del país que s'han sumat en l'edició d'enguany del 'Goût de France'. La iniciativa, que se celebra per tercer any consecutiu, té per objectiu promocionar la cuina francesa arreu del món, amb la participació de més de 2.000 cuiners de cinc continents, i coincidint amb el primer dia de primavera, el 21 de març. Es tracta d'un homenatge a l'excel·lència de la cuina francesa, a la seva capacitat d'innovació i als valors que genera.

A Andorra, la iniciativa, impulsada per l'Ambaixada francesa, s'allarga del 17 al 26 de març, i durant aquest període una vintena de restaurants ofereixen menús tancats amb especialitats franceses. Els establiments participants són Abba Suite Hotel, Borda de les Pubilles, Buda Gastro, Cafeteria de Govern, Caldea, Can Manel, Celler d'en Toni, Don Denis, És Andorra, Eximi, Plaza, L'Enoteca, L'Entrecôte, L'Era d'en Jaume, La Bohème, Mínim's, Plat'In, Plató i Topic. Els preus dels menús van dels 8,95 fins als 150 euros, tot i que la majoria estan entorn els 30-40 euros.