Misc 07/12/2012

Dr. Dre, el músic que més factura

i
àlex Gutiérrez
2 min

Abanda de fer la seva famosa llista de milionaris, la revista Forbes n'elabora una altra dedicada específicament als músics amb més ingressos. Enguany el raper Dr. Dre (01) és qui encapçala el rànquing, amb una facturació de 110 milions d'euros. En segona posició hi ha l'exlíder de Pink Floyd, Roger Waters, que ha aconseguit fer 88 milions de caixa amb la gira mundial de la seva nova banda i l'estrena de l'òpera Ça Ira . El podi el tanca Elton John, amb 80 milions de dòlars.

Bono, un habitual de la llista, s'ha de conformar, doncs, amb la quarta posició i només 78 milions de dòlars. Més avall hi ha Gary Barlow, el líder de Take That, que ha aconseguit fer sonar la caixa registradora amb la reunió del grup: 69 milions de dòlars. En sisè lloc hi ha l'incombustible heavy de postal Jon Bon Jovi, que ha guanyat 60 milions enguany. La primera dona és Britney Spears, setena, amb 58 milions.

Middleton abandona l'hospital

Kate Middleton (02) va abandonar ahir l'hospital londinenc on havia ingressat dies enrere a causa de les fortes nàusees experimentades a causa del seu embaràs. Els fotògrafs van captar la imatge de la duquessa de Cambridge sortint de l'hospital King Edward VII, acompanyat del seu marit, i amb un esplèndid pom de flors grogues a la mà. Ara l'esposa del príncep Guillem passarà uns dies de repòs al palau londinenc de Kensington. La criatura que espera Kate Middleton -embarassada tot just de tres mesos- serà el tercer hereu al tron, independentment de si és nen o nena.

Wintour, embaixadora?

Fa temps que corre el rumor: Anne Wintour (03) , la poderosa editora de Vogue , podria ser nomenada ambaixadora dels Estats Units. L'agència Bloomberg ha estat l'última a apuntar aquesta possibilitat, fet que va motivar la resposta del secretari de premsa de la Casa Blanca: "No tinc cap anunci personal per fer". Un dels destins possibles per a aquest personatge clau del món de la moda, i gran amiga d'Obama (i encara més de Michele), seria Londres, segons va apuntar ja al març el dominical britànic The Observer . De fet, Wintour és britànica de naixement.

De tres en tres

El cantant Chris Brown (04) , ex de Rihanna, ha fet apologia diverses vegades del consum de marihuana. Però encara no l'havíem vist fumar-se els porros de tres en tres, com a les imatges que ha pujat al seu compte d'Instagram, preses amb diversos col·legues enmig d'una boira de fum durant la seva breu estada a la ciutat d'Amsterdam. La capital holandesa formava part de la seva gira mundial i el cantant no va deixar escapar l'oportunitat de conèixer els locals dedicats a la marihuana pels quals és famosa.

stats