PAREU MÀQUINES
Misc 02/07/2013

Espanya mira al Mundial mentre Catalunya corona Neymar

i
àlex Gutiérrez
1 min
Espanya mira al Mundial mentre Catalunya corona Neymar

Dobles parelles a les portades esportives d'ahir: Marca i As volien posar una mica de Mercromina a la derrota de la selecció espanyola en mans de la brasilera i coincidien a titular "Tornarem", que sonava al "James Bond will be back " que surt als crèdits finals de les pel·lis de 007, només que ell sol marxar amb una victòria -i una modelassa- al sarró. A Catalunya, les de Mundo Deportivo i Sport també s'assemblaven: "Neymar es corona" i "Campió Neymar" eren els titulars principals. Aquí ho teníem ben fàcil, ja que o bé guanyàvem per Neymar o, si no, ho fèiem per La Masia. Entre la premsa generalista -la que va poder recollir el partit, que es jugava de matinada- es repetia aquest esquema. Així, La Razón titulava amb "La revenja, al Mundial", mentre que La Vanguardia deia "El Brasil de Neymar esclafa la roja ".

'El País' aplana el camí de Catalunya a la UE?

Amb les mateixes celles alçades que probablement ara té vostè, amic lector, llegia jo ahir l'editorial d' El País sobre l'entrada de Croàcia a la Unió Europea. El subtítol deia: "La UE [...] hauria d'eliminar el dret a veto davant de noves adhesions". Aquest veto és el principal suport de l'amenaça que fa l'Estat contra l'independentisme, ja que, actualment, només amb el seu vot negatiu ja bloquejaria l'entrada de Catalunya al club. Guardaré aquest retall d' El País : mai se sap quan serà oportú esgrimir-lo.

Al racó de pensar

ALFONSO USSÍA

ARTICULISTA DE 'LA RAZÓN'

"[Ramoncín] era al Camp Nou, o Nou Camp, per participar com la resta de companys de geriàtric en el gran concert independentista"

stats