01/10/2011

Celebrem les aventures que ens surten bé

1 min

Estic content. Perquè avui comencen el curs els esplais i agrupaments, i els seus caps i monitors són un col·lectiu al qual estic agraït, com a pare i ciutadà, per l'entusiasme amb què eduquen les criatures. Admiro com superen la indiferència amb què els tracta qui no coneix la seva feina. No els ho posem fàcil, però ningú no els rebaixa l'alegria ni la moral. Són el pla nacional de valors amb potes.

Estic content. Perquè he compartit un parell d'hores amb la Isona Passola (demà en llegireu l'entrevista) i em diu que la carrera de Pa negre tot just comença, i desprèn una energia i capacitat d'empènyer que dóna bones vibracions per ella, pel cinema, per la llengua.

Estic content. Perquè l'aventura de la Bernat Metge, que ens ha portat molta feina (molta), que ens té engrescats des de l'inici, i amb la qual admeto que hem estat molt insistents (molt), supera qualsevol previsió d'èxit. Ja hi ha uns 1.150 centres escolars (triats pels lectors que s'hi subscriuen) que rebran la col·lecció. Que les coses difícils siguin possibles ens dóna moral, i confirma que els que som i sou de l'ARA, els que abordem cada dissabte des del Criatures el repte d'educar com un plaer, els que vam voler tenir Pa negre fa sis mesos, els que apostem pels clàssics i l'ensenyament, busquem valors col·lectius. Per això estem tan contents i satisfets quan ens en sortim.

stats