29/12/2012

El Madrid té el cap en la pròxima temporada

2 min

AMadrid ara mateix es pensa molt més en el futur que no pas en el present. José Mourinho s'està buscant la vida per a la temporada vinent i el seu representant, Jorge Mendes, es passeja per tot Europa buscant-li equip per entrenar a partir de l'estiu, però no li agraden la majoria de les respostes que rep.

Molts dels millors clubs europeus estan esperant primer la resposta de Pep Guardiola abans de pronunciar-se a favor de l'entrenador portuguès. A aquestes altures el que més li agrada, a José Mourinho, és el París Saint-Germain: un club amb molts diners, una lliga nova per afegir al seu palmarès i un escenari idoni per tornar a posar en pràctica les seves excuses i manipulacions durant tota la temporada. I, sobretot, un xeic de Qatar disposat a complir totes les seves demandes. Però encara falten molts mesos i no descarta, per exemple, l'opció de Manchester, ja sigui el City o bé el United.

I pel que fa als jugadors, també serà una temporada en què pot haver sortides sonades a l'entitat blanca. El principal candidat és Cristiano Ronaldo. En les últimes hores diverses informacions apuntaven que el portuguès no tenia intenció de renovar amb el Madrid. Però no és només això. Ha dit al seu representant, que és el mateix que el de Mou, que el posi al mercat. Ja va sortir amb un ciri trencat a principis de setembre quan va dir a Florentino primer i a la premsa després que estava trist, i ja deixava entendre que alguna cosa fallava. I més quan aquestes últimes setmanes està veient com el seu equip ha entrat en una dinàmica perdedora i ell tampoc està encertat de cara al gol. A tot això sumem-hi que mai s'ha sentit prou estimat. Ell creu que està a l'altura dels millors jugadors del món i, en canvi, a Madrid, tant la premsa com l'afició, estimen i cuiden més homes com Iker Casillas i Sergio Ramos que a ell. Per tant, no veuria amb mals ulls un canvi d'aires. I què hi diu Florentino? Si ve algú amb 150 milions d'euros, ja se'l pot endur, però, com a mínim, ha de pagar aquesta quantitat. I evidentment serà el moment de desfer-se d'homes com Ricardo Carvalho, Kaká i altres jugadors que han acabat la seva etapa al Reial Madrid.

Un Reial Madrid i un Florentino Pérez que ja pensen en el nou projecte per a la temporada 2013-2014. Potser pot semblar que és una mica d'hora, però veient com pot acabar la temporada blanca ja fan bé de pensar en la pròxima...

stats