11/08/2011

Quin tipàs... M'agradaria ser ella

2 min

Deuen haver vist l'anunci -una mena de publireportatge- que fan a 8TV. És per vendre un aparell que permet escoltar a llarga distància. Diria que és el publireportatge més graciós que s'ha fet a la televisió, si descomptem el del Yess Extender, que és un allargador de carn d'olla. A l'anunci del Yess Extender hi sortia aquella noia que treia el cap per la finestrella del cotxe i deia: " Pues a mi me gustan grandes " i aquell matrimoni d'home granadet i dona fogosa i jove en un apartament que suggeria o bé Miami o bé Orpesa. El principi del Yess Extender, per desgràcia, no té en compte que el volum d'un cos no es modifica i si l'allargues serà a base d'aprimar-lo.

Aquest altre anunci que els dic de l'aparell a distància t'explica totes les coses que podràs fer si te'l poses al pavelló auditiu: sentir els ocells quan ets a la muntanya pescant, comprovar que els convidats de la teva festa que són allà, lluny, al jardí, estan ben atesos… Naturalment, quan ho veus, el que se t'acut són coses molt més divertides i il·legals. Però l'exemple més memorable de l'anunci és el de la noia que passeja per la platja amb l'aparell posat. És gràcies a això que pot sentir el que diuen d'ella dues banyistes que la veuen passar. " Qué cuerpazo... Me encantaría estar tan bien como ella… ", fan.

No tinc l'aparell, però li puc jurar a la noia de la platja que l'han estafat. Les que diuen això són figurants. Mai de la vida, mai, si una tia bona passeja per la platja, les altres, fins i tot si estan més bones que ella, no diran " Qué cuerpazo… Me encantaría estar como ella ". Si has de dir una frase com aquesta, el mínim que fas és farcir-la d'insults i calúmnies.

stats