TOVALLONS NEGRES
Misc 03/12/2012

Reunited

i
Empar Moliner
2 min

Just abans que em caiguin les lents de contacte al damunt del diari per excés de dilatació ocular, llegeixo que Pere Navarro ha demanat a Artur Mas que "torni a Madrid per negociar un finançament millor". L'hi ha demanat perquè diu que "Catalunya necessita més diners i recursos i això no es pot aconseguir en una reunió de dues hores". Estic megacommoguda.

La majoria de catalans vam votar que no volem que Artur Mas torni a Madrid per (tornar a) negociar un finançament millor, perquè si no hauríem votat Pere Navarro. Però deixant de banda aquest detall, trobo que Pere Navarro li podia haver dit això a Artur Mas en una reunió. Però no s'hi va poder reunir per "problemes d'agenda". Cosa que comprenc. Els llibres d'autoajuda aconsellen que amb els homes que t'han fet mal apliquis "el contacte zero". Els has d'esborrar del Facebook. Però Pere Navarro és un home de recursos. I allò que no li ha pogut dir a Artur Mas en una reunió li ha dit durant un acte d'homenatge a Ernest Lluch.

M'emociona que Pere Navarro (que no es va poder reunir amb Artur Mas per problemes d'agenda) demani a Artur Mas que es reuneixi amb Mariano Rajoy (tot i que ja s'hi va reunir). Però trobo un pèl excessiu que, a sobre, li digui que ho ha de fer durant més de dues hores, perquè "això no es pot aconseguir en una reunió de dues hores".

Artur Mas va explicar en un debat electoral (em sembla que Pere Navarro hi era) que abans de la reunió de dues hores que "no va anar bé", n'havien mantingut una altra de sis. Per tant, aquesta tercera reunió que demana Navarro hauria de ser de més de sis hores. No ho sé, noi. Potser Pere Navarro veuria amb bons ulls que Artur Mas se n'anés a viure amb Mariano Rajoy i que, un cop al llit, li fes un pijama de saliva per, en acabat, tornar-li a dir: "Cari, hem de parlar, que no m'escoltes mai..."

stats