Publicitat
Publicitat
image-alt

BLOG GASTRONÒMIC

JOSEP LLUÍS TRABAL

Un menú i 12 plats a La Massana Fogons

“És que a Andorra no es fan gaires coses”. A qui li torni a escoltar dir això que es prepari per un calbot! Ja està bé, home. ‘¡Al loro! ¡Que no estamos tan mal!’. I gastronòmicament tampoc! Aquí tenim bona...

Cinc menús migdia ‘top’ a Andorra

Anar a fer un menú en dia de feina. Un clàssic. De fet hi ha qui menja de menú cada dia feiner. És un altre concepte. Els preus són més ajustats i les exigències són diferents. Un restaurant pot oferir un...

Llums i ombres de la Ruta de la Tapa

Vagi per endavant l'apunt positiu. A casa nostra tenim certs personatges que es queixen sempre i de tot. No m'agradaria que em col·loquéssiu en aquest grup, per tant, comencem per l'apunt positiu. La Ruta...

5 restaurants imprescindibles a Llívia

Ara que s’allarga el dia, Llívia és un magnífic lloc per fer una escapada. Si la vols convertir en gastronòmica et proposem 5 restaurants que no et pots perdre. Cal Cofa 
Liderar la classificació del...

image-alt

El 13,5º i altres bons llocs on beure vi a Andorra

Vaig veure el cartell abans que obrissin i ja em fregava les mans! M'agrada el vi, això és així, i no anem sobrats de locals especialitzats en aquest món. El 13,5º és un autèntic 'Bar a vins', un temple on...

Cinc plats de restaurants d’Andorra que has de tastar

Musclos a la llauna de Ca la Conxita Explica la Conxita que fa uns 15 anys, davant la impossibilitat d’oferir cargols a la llauna a un client que els va demanar, va tirar de geni creatiu i va provar de fer...

Cervesa industrial vs cervesa artesanal

Que la cervesa artesanal està de moda fa temps no és cap secret. És un fet irrefutable. La seva popularitat ha crescut tant que, com sol passar en aquests casos, ja es comença a intuir un cert enfrontament...

image-alt

Les millors braves d’Andorra

Si parlem de patates braves, el primer que cal dir és que Andorra no és un territori especialment brillant pel que fa a establiments que ofereixin bones braves. Un llàstima. De fet, sempre he pensat que a...

Formatge i vi. 'Que no te la den con queso!'

M’explicaven durant la visita a un celler l’origen de la popular dita castellana, 'Que no te la den con queso'. Real o no, la història és curiosa. Diuen que fa molts anys, els antics productors de vi...

MasterChef i la promoció d’Andorra

Feia dos segons que s’havia ficat la forquilla a la boca i el gest d’aquell reconegut xef es va torçar. El concursant s’ho mirava nerviós mentre esperava un veredicte que ja s’imaginava després de veure la...