21/08/2011

L'ego satisfet, si és a quatre mans

2 min

La televisió no s'atura a l'hora de buidar el subconscient dels famosos i dels col·laboradors: La Caja , per fer teràpia, el polígraf per confirmar-ho, connectar amb els morts per conèixer nous traumes i ara la hipnosi (suposo que per mirar d'aclarir-los). Divendres, a Sálvame Deluxe van hipnotitzar Kiko Matamoros. Cap cot, ulls tancats, colzes sobre els fèmurs i mans penjant entre els genolls.

L'hipnotitzador preguntava sobre vivències d'infantesa i altres tòpics freudians fins que li va parlar de Lídia Lozano, companya de programa. Ell va explicar, se suposa que sota els efectes d'una hipnosi profunda, que eren amics d'adolescència. Després va concretar: "Nos conocimos en una fiesta, después fuimos a casa de sus padres y me hizo una paja".

Lídia Lozano, en estat de xoc. La resta de companys s'enriolaven i Terelu Campos va tenir pressa per despertar Kiko, que no recordava res del que havia explicat. O això deia.

Sorneguers, li feien broma fins que la Lozano, ofesa, va cridar: "¡Yo no quiero pasar por una pajillera o una zambombera!", i llavors va ser quan Kiko Matamoros va entendre el que havia revelat, amb l'ajuda de Terelu Campos, que es moria de ganes de furgar en la història. El calb va treure ferro a l'assumpte: "Era un juego de niños... ¡Y además ella estaba con una amiga! La paja me la hicieron las dos". A quatre mans. Lozano va protestar: "¡La otra está muerta, así que déjala en paz!". Xof! "¿Y qué más da si está muerta?", pregunta ell. "¡Pues que no puede llamar para decir que es mentira!". Sí, esclar. "Yo me quedé a gusto porque tuve el ego satisfecho", conclou Matamoros per tancar el tema. Lozano hauria d'estar contenta: si fins ara l'associàvem amb la patinada de la filla d'Albano, a partir d'ara ens la imaginarem tocant la simbomba.

stats