05/12/2012

Aguirre treballa per enfortir la defensa periquita

1 min

BARCELONAL'Espanyol va completar ahir la segona sessió preparatòria abans d'enfrontar-se divendres contra el Sevilla, i Javier Aguirre, seguint amb la feina accelerada que ha fet des del primer dia a Sant Adrià, continua enfocant els entrenaments a reforçar defensivament l'equip perquè entén que és l'única manera de sortir de la zona de descens. "Necessitem ser un equip fort, agressiu i que concedeixi poc al darrere", va assegurar ahir en roda de premsa Víctor Sánchez. El migcampista va confessar que les instruccions del tècnic mexicà des del primer dia van dirigides a "no concedir res al darrere, mantenir la porteria a zero i després ja es veurà".

Però tot i ser cuer, l'Espanyol (que ha encaixat 22 gols) no és l'equip més golejat de Primera i té set equips amb més males estadístiques, entre els quals el València (23) i el Betis (24), més ben situats a la classificació. Són les pobres xifres golejadores el que està limitant les possibilitats d'èxit del conjunt blanc-i-blau, que fa tres jornades que no marca (4 de les últimes 5).

Per intentar trencar la ratxa negativa de cara a porteria, Aguirre podrà comptar amb Stuani, que ahir ja va exercitar-se amb el grup tot i la fractura a l'arc zigomàtic dret de la cara, de la qual s'operarà dissabte. El davanter uruguaià, per si de cas, no va fer els exercicis de contacte per evitar rebre un cop. Avui ja tindrà la màscara protectora per poder fer tot l'entrenament.

Denúncia de De la Cruz

L'exvicepresident i directiu de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz, va denunciar ahir "una campanya brutal de difamacions" contra ell i els antics responsables del futbol base, i va anunciar que respondrà amb "querelles criminals".

stats