07/02/2013

Amistosos amb gols i assistències dels internacionals del Barça

1 min
Pedro just després de fer el segon dels dos gols marcats ahir en el  3-1 d'Espanya a l'Uruguai.

BARCELONA.Protagonisme blaugrana en la jornada d'amistosos de seleccions. A Doha, Espanya va guanyar 3-1 l'Uruguai amb set blaugranes de titulars. Cesc va obrir el marcador i Pedro, amb dos gols a passada de Piqué i Cesc, va trencar l'empat que havia fet Rodríguez abans del descans. Valdés i Cesc van jugar tot el partit, Jordi Alba 78 minuts, Pedro 75 i Iniesta 60. Puyol, que va sortir d'inici, Piqué i Villa, suplents, van completar només una part.

A Solna, l'Argentina va derrotar Suècia per 2-3. Leo Messi, que va saludar-se amb Zlatan Ibrahimovic en el sorteig inicial, va jugar els 90 minuts, igual que Mascherano. El davanter del Barça, a més, va patir una dura entrada d'un defensa suec a cinc minuts del final i va veure com un espontani amb una samarreta blaugrana li feia un petó al front en el temps afegit. El porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, no va jugar.

En un Vicente Calderón pràcticament buit, Alexis va liderar la victòria de Xile contra Egipte (2-0). El blaugrana va fallar una ocasió claríssima de gol en el primer temps però va assistir Vargas en l'acció que obria el marcador.

A Wembley, Alves va córrer la banda dreta els 90 minuts i Adriano en va jugar 70 en la derrota del Brasil per 2-1 contra Anglaterra.