Ens quedem amb la nota positiva de la nova incorporació de Stephen Holt, que ha donat molt bones sensacions i ha demostrat que pot ajudar molt en aquest equip

i
Jordi Olcina
2 min

Molt poc encertats i amb molt poca intensitat durant molta estona del partit, una altra derrota després del descans de la lliga per la jornada de la Copa del Rei. Partit pèssim pels de Joan Peñarroya, contra els homes de negre capitanejats pel seu base Clevin Hannah, que ha liderat l'equip, davant uns andorrans que en cap moment han tingut opcions de disputar a Miribilla.

Un començament de matx amb intercanvis de cistelles, però amb un Mumbrú intractable que obria diferències en el marcador a favor dels de Sito Alonso. Però avui, sobre el parquet hi havia una incògnita, que es deia Stephen Holt, la nova incorporació del MoraBanc Andorra que cobreix la lesió de David Navarro. Amb dues sessions d'entrenament i deu minuts del partit ja ha demostrat tot el que pot aportar a l'equip dels Pirineus. Gràcies als seus bons minuts de joc, els andorrans han aconseguit retallar la diferencia i empatar el partit.

Tornant dels vestuaris, el Dominion Bilbao ha agafat un avantatge de nou punts sota el lideratge, per descomptat, de Hannah. Amb un parcial de 5-0, els del país basc han encarat des d'aleshores un partit a priori bastant plàcid. Una gran reacció per part andorrana ha permès fer un parcial de 0-6 amb un minut i ha tornat a posar els nervis a flor de pell a tot Miribilla, però un altre cop, un triple de Clevin Hannah, a l'últim minut, acompanyat d'una cistella d'uns dels veterans dels de negre, Hervelle, sentenciaven el partit a favor dels locals.

Ens quedem amb la nota positiva de la nova incorporació de Stephen Holt que ha donat molt bones sensacions i ha demostrat que pot ajudar molt en aquest equip i fer oblidar una mica el gran David Navarro. Tot i això, no serà gens fàcil i des d'aquí li desitjo una bona recuperació i que pugui tornar quan abans millor.