Publicitat
Publicitat

Enxampat amb 40.000 euros amagats als mitjons

L'infractor, un home de 57 anys i veí de Saragossa, sortia d'Andorra per la Farga de Moles en un autobús de línia regular dissabte passat al migdia 

El passat dissabte al migdia efectius de la Guàrdia Civil van procedir a identificar uns viatgers, ocupants d'un autobús de línia regular procedent d'Andorra i amb direcció a la Seu d'Urgell, al recinte duaner de la Farga de Moles. Un dels passatgers, un home de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Saragossa, i davant l'interès dels agents, va manifestar no dur res a declarar.

Després d'una petita inspecció visual l'agent va detectar uns bonys sospitosos en els mitjons de l'ocupant, que va ser acompanyat a les dependències de la Agència Tributària, on després d'una verificació més a fons es van localitzar a l'interior dels mitjons 40.025 euros.

Així, es va procedir a aixecar acta per una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capital, en superar la quantitat que es regula en l'esmentada normativa. L'infractor, va poder continuar el viatge amb 1.000 euros, en concepte de "mínim de supervivència", i la resta va quedar dipositada a la duana.