Política 07/05/2015

Bonet pregunta sobre els assessors del Ministeri de Salut i Benestar i els treballs realitzats

La consellera d'SDP demana sobre els assessors contractats pel Ministeri de Salut i Benestar, els encàrrecs realitzats i els sous dels diferents professionals

Ana
1 min
La consellera general d'SDP, Sílvia Bonet. / ANA

Andorra la VellaLa consellera general de Socialdemocràcia i Progrés, Sílvia Bonet, ha presentat una pregunta amb resposta escrita per conèixer quins han estat els assessors que han col·laborat amb el ministeri de Salut i Benestar i els encàrrecs que se'ls ha fet. Després de la imputació i detenció del doctor Enric Agustí pel cas Innova, SDP considera "preocupant" que persones que, en el desenvolupament de la tasca encomanada pel Govern, es trobin involucrades en aquests processos.

En un comunicat, Bonet assenyala que ja que no es coneixia que el doctor Agustí fos assessor del Ministeri de Salut i Benestar i després de la seva detenció per delictes de tràfic d'influències, prevaricació o malversació de fons en la gestió sanitària; demana pel nom de tots els assessors, així com els encàrrecs que se'ls ha demanat, quins d'ells s'han finalitzat i el sou de cada professional, així com els que encara tenen relació contractual amb el Ministeri.

A més, reclamen tota la documentació relacionada amb els treballs que han desenvolupat cadascun d'ells durant la passada legislatura relacionats amb el MAAS i volen saber quins s'han acabat i quins no. En aquest darrer cas, pregunten en quin punt es troben les tasques engegades.

stats