Política 16/10/2016

Calvó recorda que Alcobé no va cometre cap delicte

La ministra s’ha referit a la ratificació en el càrrec del ministre Alcobé, i assenyala que l’executiu es troba enmig una campanya de difamacions

Ana
1 min
El ministre Alcobé a la Fira del bestiar de Canillo junt amb la cònsol major d'Andorra la Vella

Canillo“El tema de BPA està gairebé resolt i hem de poder centrar-nos en d’altres projectes pel país, la reforma de la funció pública del ministre Alcobé és important tirar-la endavant amb els anys que queden de mandat” ha dit la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó. D’aquesta manera s’ha referit a la ratificació en el càrrec de Jordi Alcobé, el ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions que va posar el càrrec a disposició del Cap de Govern per la seva relació amb BPA mentre era ministre del Govern. Calvó ha qualificat Alcobé de “persona clau” al Govern i ha recordat la unanimitat de l’oposició en demanar la dimissió del ministre Cinca, “demanen la dimissió de tots els ministres” ha assegurat.

Calvó ha puntualitzat que Alcobé en el desenvolupament de les seves funcions i en el treball amb BPA no hauria comés cap delicte i que “els ciutadans volen que parlem d’altres temes”. Sobre les informacions aparegudes, Calvó assenyala que “tota aquesta campanya que qualificaria de difamacions es pot anar pepetuant” però que el Govern seguirà amb els projectes que té en cartera.

stats