Política 31/10/2015

Cd'I no espera DA

Rosa Ferrer fa costat Minguillón a la inauguració de la pista de gel d'Andorra la Vella aquest dissabte al matí. El cònsol major aposta per la continuïtat i assegura que tenen "la gent, el programa i la feina feta" com per presentar-se en solitari

J.d./ana
1 min
Jordi Minguillón i Rosa Ferrer / J.D. (ANA)

Andorra la VellaDesprés de l'ultimàtum de Cd'I a DA, assegurant que es presentarien en solitari en no haver arribat a un acord per muntar una candidatura conjunta, el cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, s'ha envoltat aquest dissabte a la inauguració de la pista de gel de la capital dels seus companys. La ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, s'ha deixat veure breument en l'acte per mostrar suport a la resta de Cd'I, tot i que no dóna per acabades les esperances d'arribar a un acord amb DA.

En referència al trencament de les negociacions per presentar una candidatura conjunta, Minguillón ha insistit que “tenim la gent, el programa, la feina feta” i que “no estem pendents de si s’obre o es tanca” el possible pacte amb DA. A banda de Ferrer, el cònsol ha comptat amb el suport del cònsol menor de la parròquia, Eron Estany, i els consellers Jordi Cabanes o Maika Nin. “Som un equip i anem junts”, ha afirmat Minguillón.

No obstant això, Minguillón no ha tancat la possibilitat que DA s’acabi sumant al seu projecte. “Hi ha moltes persones que poden anar de segon o de tercer, l’actual cònsol menor pot continuar i ens pot acompanyar”, ha afegit el cònsol major. A més, Minguillón ha aprofitat l'ocasió per defensar la feina de la corporació actual, insistint que s’ha reduït l’endeutament i que això ha sigut gràcies a un equip de persones “que ha fet la gestió i l’ha de continuar fent”.

stats