Política 13/05/2015

Compromís X La Seu pretén millorar els espais públics

Ordeig s'ha compromès a posar en marxa, abans que s'acabi el mes de juny, un pla de xoc de neteja i endreçament general de la localitat

Ara Andorra
1 min
Òscar Ordeig, candidat de Compromís X La Seu a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

Andorra la VellaCompromís X La Seu ha lamentat el deteriorament dels espais públics de la Seu d'Urgell i s'ha compromès a millorar-los augmentant un 30% el pressupost de neteja i millorant també els equips tècnics amb maquinària especialitzada. El seu candidat, Òscar Ordeig, assegura que si és elegit alcalde farà un pla de xoc de neteja durant les primeres setmanes del mandat.

Compromís X La Seu pretén "construir una ciutat que tingui cura dels seus espais públics, com ara places, carrers i jardins, i oferir així una millor qualitat de vida als seus habitants".

Des de la formació han lamentat que la Seu d'Urgell "hagi perdut en els darrers dotze anys la qualitat dels seus espais públics", i citen com a exemples "la manca d'atracció de la plaça Europa (vora la cruïlla d'Andorra), o la situació de les noves places dels Jutjats i del Pati Palau".

D'altra banda, Compromís X La Seu, ha denunciat en un comunicat la manca de pintura dels passos de vianants i dels porxos dels carrers Major i Canonges, i ho han qualificat com "la manifestació més crua de la deixadesa general". Per tot plegat, Ordeig s'ha compromès a posar en marxa, abans que s'acabi el mes de juny, un pla de xoc de neteja i endreçament general de la localitat.

stats