Política 11/05/2015

Compromís X La Seu proposa destinar els pisos tancats a "lloguers assequibles"

Actualment, la Seu d'Urgell compta amb prop de 200 pisos tancats i propietat dels bancs, fruit de la crisi immobiliària

Ana
1 min
El candidat a l'alcaldia de La Seu d'Urgell per Compromís X La Seu, Òscar Ordeig

Andorra la VellaCompromís X La Seu ha proposat donar sortida als prop de 200 pisos actualment tancats i propietat dels bancs que hi ha a la Seu d'Urgell, mitjançant la compra per part de l'Ajuntament d'una part de l'estoc i amb acords amb la Generalitat, per tal de facilitar habitatge als joves i a les famílies amb pocs recursos amb preus d'entre 150 i 200 euros al mes.

Actualment, la Seu d'Urgell compta amb prop de 200 pisos tancats i propietat dels bancs, fruit de la crisi immobiliària. Per aquest motiu, el candidat de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, ha proposat que la meitat d'aquests pisos puguin destinar-se al lloguer "a preus assequibles".

Des de Compromís X La Seu han criticat en un comunicat que l'actual alcalde no hagi tingut política d'habitatge públic, i que "l'Ajuntament va especular amb el terreny venent a una promotora, per 1,5 MEUR el terreny obtingut gratuïtament per cessió urbanística".

Òscar Ordeig ha clos assegurant que l'Ajuntament no pot desvincular-se de l'habitatge, "una de les necessitats essencials dels urgellencs".

stats