Política 20/09/2017

Concentracions per denunciar la situació que es viu a Catalunya

L'ANC d'Andorra ha convocat els ciutadans aquest dimecres a les 20 hores

ARA Andorra
1 min
Imatge del punter creat pels assistents a la Via Lliure a Andorra / B.N.

Andorra la VellaL’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Andorra ha convocat per a aquest dimecres a les 20 hores a la plaça del Poble una concentració davant “les greus vulneracions de drets civils i la intervenció de facto per part de l’estat espanyol de la Generalitat de Catalunya”.

Des de l’ANC destaquen que es “vulnera obertament la llibertat de correspondència i la privacitat”, la llibertat d’expressió, que s’estan produint “detencions de càrrecs polítics de la Generalitat” i que s’està vulnerant “el dret a l’autodeterminació dels pobles” i que, davant aquesta situació, cal “no callar”. És per això que la concentració es convoca sota el lema 'Democràcia! En defensa dels drets civils no ens callaran'.

D’altra banda, tots els partits i entitats sobiranistes de l’Alt Urgell han convocat una concentració conjunta també aquest dimecres a les 20 hores a la plaça dels Oms amb el lema ‘En defensa de la democràcia’. La voluntat és defensar les institucions catalanes i denunciar l’agreujament de “l’ofensiva de l’estat espanyol contra Catalunya en relació al referèndum de l’1 d’octubre”, tal com informa Ràdio Seu.

stats