Política 25/05/2016

DA celebrarà el cinquè aniversari amb una trobada amb militants i simpatitzants

El partit ja compta amb més de 250 militants

ARA Andorra
1 min
Un congrés de Demòcrates per Andorra / ANA

Andorra la VellaDemòcrates per Andorra (DA) compleix, aquest 2016, cinc anys des de la seva constitució com a formació. És per aquest motiu, que els seus membres en celebraran l’aniversari amb una trobada oberta a militants i simpatitzants. En un comunicat, DA ha posat de relleu que ja compta amb més de 250 militants, i representació a totes les parròquies.

L’acte, que tindrà lloc a la sala de Prat del Roure el proper 31 de maig a les 21 hores, comptarà amb els parlaments del cap de Govern, Toni Martí, el ministre de Finances, Jordi Cinca, el titular d’Exteriors, Gilbert Saboya, el president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, i el secretari d’organització del partit, Esteve Vidal.

En un comunicat, els demòcrates han posat de relleu "la seva solidesa i maduresa" que es constitueix amb una base social àmplia amb més de 250 militants i representació a totes les parròquies. Actualment, la formació taronja està renovant les seves comissions de treball i compta amb una secció Jove "molt activa".

stats