Política 06/05/2015

DA recorda l'impacte de la crisi de la construcció davant les demandes dels treballadors de BPA

Els demòcrates han rebut positivament les demandes excepcionals que proposen els treballadors, però han assenyalat que la crisi de la construcció també va tenir molt d'impacte, amb la pèrdua de 8.000 treballadors

Ana
1 min

Andorra la VellaEls representants dels treballadors de Banca Privada d'Andorra s'han reunit aquest dimecres amb el grup parlamentari demòcrata per exposar-los les demandes que han posat sobre la taula en matèria laboral. Els portaveus dels treballadors han valorat positivament la trobada, assegurant que els punts han estat molt ben rebuts i que n'han pres bona nota, tot i que no es posicionaran fins a tractar la qüestió entre els quinze consellers. Amb tot, i en referència a les mesures excepcionals que demanen arran de l'afer BPA, des de DA s'ha volgut recordar que Andorra ja ha viscut una crisi important com va ser la de la construcció, que ha fet perdre fins a 8.000 llocs de treball.

Pel que fa als canvis legislatius en matèria laboral que demanen els treballadors per tal que aquestes mesures excepcionals es puguin aplicar sempre que es doni un cas similar amb risc sistèmic, el grup parlamentari demòcrata no s'ha volgut posicionar, a l'espera de tractar la qüestió en la propera reunió del grup. No obstant, consideren que si cal tirar endavant una modificació legislativa, aquesta hauria d'estar impulsada pel Govern a través d'un projecte de llei.

stats