Política 12/10/2015

DA dóna suport a les mesures anunciades per Toni Martí al debat d'orientació política

El partit destaca en un comunicat que el discurs va ser "exhaustiu, realista, valent i de mà estesa cap a la resta de forces de l’arc parlamentari"

Ara Andorra
1 min

Andorra la VellaLa formació de Demòcrates per Andorra ha fet un balanç positiu de les mesures que el cap de Govern, Toni Martí, va anunciar durant el debat d'orientació política de la setmana passada, sumant-se així al suport ja expressat pel grup parlamentari. Els demòcrates han celebrat que Martí subratllés la necessitat de consolidar el canvi de model cap al creixement sostenible. En aquest sentit, DA destaca en un comunicat que el discurs va ser "exhaustiu, realista, valent i de mà estesa cap a la resta de forces de l’arc parlamentari".

Els demòcrates recorden que el cap de Govern va assegurar que se seguiran creant les condicions necessàries per a l'obertura i la diversificació de l'economia, i posen com a exemple la ratificació dels CDI amb Espanya i França o l'interès de diversos instituts mèdics per establir-se al país.

El comunicat demòcrata també destaca que el cap de Govern posés sobre la taula la sostenibilitat de la CASS amb l'anunci de l'augment de les cotitzacions. D'altra banda, DA també posa en relleu la mà estesa del Govern en els temes d’estat com la reforma sanitària o l’acord d’associació. En aquest sentit, destaca que es defensaran les especificitats d’Andorra en l’acord d’associació i, a més, es convocarà un referèndum.

stats