Política 25/05/2017

Dos joves andorrans, a la conferència de l'OSCE a Màlaga

Aina Solana i Sebastià Mijares, de 19 anys, participen en els grups de treball amb d'altres joves dels 57 estats membres de l’organització

Ana
1 min
Aina Solana i Sebastià Mijares són els joves participants. / SFG

Andorra la VellaDos joves representants andorrans participen aquests dijous i divendres en la conferència de joves de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) que té lloc a Málaga, segons informa el Govern. Aina Solana i Sebastià Mijares, de 19 anys, participen activament en els grups de treball d'una conferència que aplega joves dels 57 estats membres de l’OSCE.

Sota el lema 'Treballant amb els joves i pels joves: enfortir la seguretat i la cooperació en línia', la conferència compleix amb el mandat de la comunitat internacional d’incloure els joves en la redacció de polítiques que els afecten. La conferència també compta amb la participació de l'ambaixador d'Andorra a Espanya, Jaume Gaytan, i de la tercera secretària d'Andorra a Viena, Anna Brillas.

Els joves participen en diferents grups de treball: Joves, pau i seguretat; Joves i social mèdia: lluitar contra la radicalització i l’extremisme; Ciberseguretat i impacte econòmic del 'malware'; Plataformes mediambientals de joves: creant un món sostenible; Promoure la tolerància i lluitar contra la desinformació en línia, i Participació política dels joves.

stats