Política 06/10/2015

Josep Mandicó i Trini Marín tornaran a encapçalar les candidatures de DA a Canillo i Escaldes-Engordany

Els dos cònsols repetiran com a candidats a les properes eleccions comunals del 13 de desembre

M.t.
1 min
Trini Marín i Josep Mandicó tornaran a ser candidats a Escaldes i a Canillo / ANA

Andorra la VellaEl cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, ha acceptat tornar a encapçalar la llista de Demòcrates per Andorra per a les properes eleccions comunals del 13 de desembre. La decisió es va prendre aquest dilluns a la nit durant una reunió del comitè local de DA de Canillo. De moment, l'únic candidat confirmat és el cap de llista, ja que tal com ha indicat Mandicó, durant els propers dies confeccionarà la resta de l'equip. L'actual cònsol menor, David Palmitjavila, s'ha posat a disposició de Mandicó per poder repetir en el número dos. Segons Palmitjavila, la formació de l'equip hauria d'estar condicionada en funció de com el número u vol enfocar la feina del proper mandat. De fet, considera que si bé els primers quatre anys la feina ha estat centrada en redreçar les finances, ara caldria donar "un impuls a la parròquia a través de temes més estratègics".

D'altra banda, els cònsols d'Escaldes-Engordany, Trini Marín i Marc Calvet, han estat confirmats oficialment per tornar a encapçalar la candidatura de DA a Escaldes-Engordany. El comitè local de DA ha informat que en el decurs d'una reunió aquest dilluns a la nit s'ha renovat la confiança als dos mandataris, i que aquesta decisió es fonamenta en el balanç positiu que s'ha fet respecte a la tasca duta a terme durant els darrers quatre anys de mandat comunal.

Trini Marín ha assegurat que es torna a presentar amb l'objectiu d'acabar els projectes que han quedat pendents i d'encetar-ne de nous, per fer una parròquia "millor, capdavantera i progressista".

stats