Política 25/04/2017

Ld'A sol·licita un debat monogràfic sobre la sanitat

El grup parlamentari liberal considera "del tot necessària" la celebració d’aquest debat per poder tractar en profunditat la situació del model sanitari, que cada cop "preocupa més"

ARA Andorra
1 min
Els consellers liberals volen debatre sobre el futur de la sanitat / Ld'A

Andorra la VellaEl grup parlamentari liberal ha entrat aquest dimarts a la Sindicatura la sol·licitud per poder "celebrar un debat sobre l’acció política i de govern en matèria sanitària" segons contempla l’article 134 del capítol cinquè del reglament del Consell General.

La petició registrada haurà de ser aprovada per la Junta de Presidents. Un cop la petició sigui aprovada, el síndic general disposa d’un termini de 15 dies per convocar el ple del Consell General perquè se celebri el debat monogràfic, segons es recull en l’esmentat article.

Des del grup parlamentari liberal es considera "del tot necessària" la celebració d’un debat monogràfic sobre la sanitat per poder tractar en profunditat la situació actual del model sanitari andorrà i els reptes que cal afrontar en el futur. D’aquesta manera, també es portarà al ple del Consell General un debat que cada cop "preocupa més" a la societat andorrana.

D’altra banda, el president suplent del grup parlamentari liberal, Jordi Gallardo, ha registrat una pregunta escrita relativa al cos diplomàtic del Principat. D’una banda, Gallardo pregunta "quants ambaixadors o d’altres representats diplomàtics té Andorra acreditats a l’estranger". De l’altra, el conseller liberal vol saber de forma detallada "quina és la despesa efectuada a càrrec dels pressupostos" de cadascun dels ambaixadors o representants diplomàtics des de l’inici de la present legislatura.

stats