Política 29/03/2017

L'equip licitador de l'heliport haurà de tenir dos enginyers i un arquitecte

El Govern ha convocat el concurs per a la redacció i direcció de les obres de construcció de la infraestructura

Ana
1 min
Els terrenys on s'ubicarà l'heliport estan situats sobre de la central de FEDA /  M.T. (ANA)

Andorra la VellaEl Govern ha convocat el concurs per a la redacció i direcció de les obres de construcció de l'heliport nacional d'Andorra, uns treballs que s'articulen en tres àrees interrelacionades com són estudis aeronàutics i meteorològics, treballs urbanístics i obra civil, i treballs arquitectònics. És per això que el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que l'equip licitador ha de tenir un enginyer aeronàutic autoritzat per exercir al país, un arquitecte autoritzat, i un enginyer civil, a més de comptar als seus equips amb tècnics col·legiats de medi ambient, riscos naturals i de suport que poden formar part de l'equip concursant o bé desenvolupar la seva funció en qualitat de col·laboradors.

Els treballs de construcció se centren en la unitat d'actuació Tresoles i els seus entorns, i el termini d'execució previst és de 45 setmanes. Torres ha recordat que es preveu que els treballs de la partida d'urbanització es puguin adjudicar i iniciar a finals del 2017, i durant el primer semestre del 2018, es puguin adjudicar els treballs de l'heliport.

El plec de bases es podrà descarregar a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad. La data límit de presentació de les ofertes és el 8 de maig. D'una altra banda, el Consell de Ministres celebrat aquest dimarts a la tarda, va aprovar també licitar els treballs de manteniment de la CS 340 del Coll d'Ordino, corresponents a la segona part de la fase 4. S'han previst dos trams d'actuacions amb una llargada total de 244 metres lineals (un de 142 i l'altre de 102 metres lineals). Alhora, s'han licitat també les actuacions de manteniment de la carretera de La Peguera de Sant Julià de Lòria.

stats