Política 09/01/2017

Liberals vigilarà les obres de 'The Cloud'

El conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit ha entrat a la Sindicatura una demanda d’informació per conèixer tots els detalls del projecte de l’edifici ‘El Núvol’

ARA Andorra
1 min
Simulació de l'edifici 'The Cloud'

Andorra la VellaEl grup parlamentari liberal vol informació del projecte del nou edifici d’Andorra Telecom ‘The Cloud’, que els liberals han rebatejat en un comunicat de premsa amb el nom d''El Núvol'. Ha estat el conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit, qui ha presentat una demanda d’informació sobre el projecte constructiu i de funcionament del nou edifici d’Andorra Telecom, que consideren sobredimensionat.

En concret, el conseller general liberal demana la màxima informació sobre els nous usos que té previst ‘The Cloud’, un comparatiu amb els usos i metres quadrats de l’antic edifici, els metres quadrats que es destinaran a Andorra Telecom, el detall de quins espais es pretenen comercialitzar i on s’ubicaran o l’extensió de la façana en comparació amb l’edifici anterior.

A més, Carles Naudi d’Areny-Plandolit demana fer seguiment dels costos de l’obra, saber quina és la previsió de costos una vegada estigui acabat l’edifici, les despeses que sumen fins al dia d’avui i “quina és la desviació pressupostària que està patint”. El conseller general considera que “el projecte és suficientment important i amb una despesa milionària”. Els liberals anuncien en el comunicat de premsa que restaran vigilants perquè la construcció de 'The Cloud' no acabi patint “uns costos desorbitats”.

El pressupost de 'The Cloud' és de més de 34 milions d'euros i disposarà d'un aparcament, un auditori, espais de recepció, l'agència comercial de la parapública, un espai cultural de gairebé 900 metres quadrats, un espai dedicat a les marques d’insígnia, dos espais d’innovació, un parc tecnològic de 1.554 metres quadrats, dues plantes d’oficines d’Andorra Telecom i un restaurant panoràmic a la darrera planta de l'edifici.

stats