Política 24/08/2016

López diu que els fets denunciats per Cierco poden posar el Govern en "situació límit"

Torna a lamentar la manca d'informació al respecte i recorda que si els fets es confirmen poden suposar una "ingerència" en la sobirania del Principat

M.f.
1 min
El president del grup parlamentari mixt, Pere López, moments abans de la roda de premsa que ha ofert aquest dimecres

Andorra la VellaEl president del grup parlamentari mixt, Pere López, ha insistit aquest dimecres que els fets denunciats la setmana passada per Higini Cierco "són molt greus" i que en cas que es conformin podrien posar "el Govern en una situació límit". López ha tornat a lamentar, tal com ho va fer dilluns, que en els 18 mesos des que el banc va ser intervingut des del Govern no se'ls hagi donat cap mena d'informació sobre aquest aspecte i ha remarcat que estan "preocupats pel que hagin pogut estar les converses entre el Govern del PP i el de DA" i que això pugui arribar a constituir una "ingerència" en la sobirania d'Andorra.

El conseller del Partit Socialdemòcrata ha lamentat, a preguntes dels mitjans de comunicació, el silenci i la manca d'informació al llarg d'aquests darrers mesos i també en aquests dies, des que es van fer públiques les declaracions de Cierco. I ha manifestat que això fa que "els dubtes sobre l'actuació del Govern s'incrementin".

I abans de demanar dimissions o altres mesures ha incidit en què primer volen conèixer les explicacions del Govern, tot i que ha dit que estan "dolguts" com a partit amb Martí per aquesta manca d'informació tenint en compte el paper que han tingut en aquesta crisi.

stats