Política 20/03/2017

Martí i Cazeneuve signaran dimecres l'acord per a la millor de la RN20

Amb aquest conveni internacional es concretarà la participació d’Andorra en el finançament paritari del projecte de millora de les infraestructures viàries que uneixen ambdós territoris

Ana
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, durant la visita al prefecte dels Pirineus Orientals, Philippe Vignes / SFG

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí i el primer ministre francès, Bernard Cazeneuve, formalitzaran la signatura de l’acord bilateral relatiu al projecte de millora en la seguretat d’un tram de la RN20, que permetrà millorar l’accés entre Andorra i França. Martí, acompanyat del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres i de l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, es trobarà amb Cazeneuve el pròxim dimecres 22 de març a París.

Amb aquest conveni internacional es concretarà la participació d’Andorra en el finançament paritari del projecte de millora de les infraestructures viàries que uneixen ambdós territoris, segons informen des de l'Executiu. Aquesta participació, sota la base d’un calendari concret d’actuacions, donarà prioritat a les mesures de protecció per allaus, especialment el situat a l'Hospitalet, així com a les àrees per col·locar els equipaments especials.

La participació d’Andorra en les mesures de protecció i seguretat s’emmarca en les accions globals de millora a la xarxa viària en la carretera nacional RN20 anunciades pel Govern francès el passat mes de desembre, en què es contempla una desviació a l’alçada de Tarascón-sur-Ariège, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts d’aquesta carretera.

stats