Política 19/04/2017

Martí i Mateu s'acomiadaran d'Hollande amb una vista a París

La trobada tindrà lloc dimarts dia 25 d'abril al Palau de l’Elisi i servirà per tractar temes d'actualitat i fer balanç

ARA Andorra
1 min
Una de les trobades de Toni Martí i Vicenç Mateu amb François Hollande / SFG

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, es desplaçarà a París, acompanyat del síndic general, Vicenç Mateu, el dimarts 25 d'abril per celebrar la visita de comiat del copríncep francès, François Hollande.

La visita tindrà lloc dos dies després de la primera volta de les eleccions presidencials franceses a les quals l’actual president de la República i copríncep va decidir no presentar-se. Durant la trobada, Martí, Mateu i Hollande tindran l’oportunitat de repassar diverses qüestions de l’actualitat social, política i econòmica del Principat i dels avenços que s’han produït al llarg dels darrers cinc anys del mandat d’Hollande com a copríncep, tal com han informat des del Govern a través d'un comunicat.

La trobada es durà a terme al Palau de l’Elisi. A la reunió també hi assistirà l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez.

El cap de Govern ha posat en relleu que només pot tenir mostres de "gratitud" cap al copríncep francès perquè sempre que Andorra "l'ha necessitat ell hi ha estat" i que per haver-se portat "tan bé" amb Andorra és per a ell un "honor" poder anar-se a acomiadar d'Hollande.

stats