Política 06/12/2016

Martí rep la nova ambaixadora francesa en una reunió centrada en l'agenda europea

El cap de Govern ha explicat a Jocelyne Caballero les reunions amb les autoritats europees i el treball intern que des de l'Executiu s'està fent amb agents econòmics i socials i formacions polítiques

Ana
1 min
Martí rep la nova ambaixadora francesa en una reunió centrada en l'agenda europea

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, ha donat la benvinguda al Principat d’Andorra a l’ambaixadora de la República Francesa, Jocelyne Caballero, en una trobada cordial en la qual han celebrat les històriques bones relacions que uneixen Andorra i França, i han parlat, sobretot, de l'agenda europea.

Així mateix s’han tractat els avenços progressius fets en matèria d'intercanvi d'informació fiscal amb l'intercanvi d'informació automàtic, en l'àmbit de l'OCDE i de la Unió Europea, així com els convenis de no doble imposició per internacionalitzar el model econòmic del país. Bona part de la reunió s’ha centrat en el desenvolupament de l'agenda europea i en l'avançament de les negociacions per un acord d'associació.

El cap de Govern ha explicat a l’ambaixadora les darreres reunions mantingudes amb les autoritats europees així com el treball intern que des de l'Executiu s'està duent a terme amb els agents econòmics i socials així com amb les diferents forces polítiques. En aquest sentit, Martí ha mostrat la seva gratitud a l’ambaixadora pel suport de França en aquesta negociació.

stats