Política 14/10/2016

Martí dóna a entendre que Alcobé continuarà

Ha dit que la setmana que ve "hi ha uns quants reunions previstes i en totes elles hi seran cadascun dels ministres"

Ana
2 min
El cap de Govern , durant la Festa Magna / M.B. (ANA)

Andorra la VellaLa setmana que ve hi ha "unes quantes reunions previstes i en totes elles hi seran cadascun dels ministres sota pressió i amb insinuacions, que cada vegada en seran més". D'aquesta manera, ha donat a entendre el cap de Govern, Toni Martí, que no acceptarà la renúncia presentada pel ministre d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, que ha lliurat aquest mateix matí la carta al cap del Govern, que ha admès que "encara" no se l'havia pogut llegir, ja que ha estat reunit amb els cònsols.

Martí ha lamentat totes les informacions i "insinuacions" que han anat sortint darrerament i ha destacat que fins i tot hi ha comentaris sobre el fet que es farà "caure el Govern". Ha destacat que li saben greu ja que veu que "els ministres pateixen i les seves famílies pateixen", i ha admès que hi ha dies que pensa, fins i tot, en avançar les eleccions. És més, ha destacat que ho faria si realment sabés que "ningú es plegarà als interessos d'uns quants". També, ha lamentat que cada dia hagin de "sortir a donar explicacions" i ha afegit, fins i tot, que si el problema és el Govern, "demà mateix" ell plegaria si sabés, però, que les persones que han de prendre el relleu "defensen l'interès general". "Si el Govern està fet de tan males persones que es vagi a la Fiscalia", ha arribat a dir, visiblement molest amb les informacions que han anat sorgint i que han obligat que els ministres hagin hagut de sortir a donar explicacions i fins i tot a "despullar-se", ha dit referint-se al fet que el titular d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, hagi hagut de donar explicacions sobre els extractes bancaris.

Martí ha defensat que el Govern continuarà assumint les seves responsabilitats i s'ha referit a la feina que queda per fer, com per exemple la reforma de l'Administració que correspon precisament al ministre Alcobé. D'aquesta manera, ha apel·lat a tornar a la "normalitat", a la "raonabilitat política dins el debat polític del país", i ha arribat a demanar-se que si tothom defensa "l'interès general, pararà aquesta campanya?".

stats