Política 13/10/2016

Mateu abandona DA però continua a ACO

Darrere de la seva renúncia hi hauria el fet que no s'ha sentit recolzada

Ana
1 min
Meritxell Mateu dimiteix / F.A. (ANA)

Andorra la VellaMeritxell Mateu anunciava fa una setmana la seva dimissió com a consellera general del grup parlamentari demòcrata. Aquesta setmana ha fet un pas més i ha presentat també la seva renúncia com a militant del partit Demòcrates per Andorra. Així ho ha comunicat a través d'un correu electrònic que ha enviat a la formació.

Els motius de la seva baixa de la política ordinenca serien la manca de suport rebut per part dels taronges, després que sortissin a la llum diversos correus electrònics relacionats amb la seva vinculació laboral amb BPA, motiu pel qual se l'ha acusat de fer de lobbista. Mateu es dóna de baixa perquè creu que des de Demòcrates per Andorra no la van defensar com es mereixia.

El dia que va renunciar a l'acta de consellera general, Mateu va justificar la decisió perquè no volia seguir "fent política enmig d'un clima extremadament enrarit on les difamacions són llei, i on la dignitat del polític es qüestiona en cada instant".

Pel que fa a la seva vinculació amb la formació Acció Comunal d'Ordino (ACO), es manté ja que seria del parer que, en aquest cas, sí que li han donat suport.

stats