Política 09/05/2017

Naudi insisteix en aclarir els pagaments d’Andorra Turisme

Demana al Govern que li faci arribar tots els conceptes que s'han pagat a diverses empreses

ARA Andorra
1 min
Carles Naudi. / LdA

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari liberal, Carles Naudi d’Areny-Plandolit, continua amb l’escrutini dels pagaments realitzats per Andorra Turisme al llarg dels anys 2015 i 2016. En aquest sentit, demana al Govern que li faci arribar tots els conceptes que s’han pagat a diverses empreses tant nacionals com internacionals que, en molts casos i sumant tots els pagaments, arriben a cobrar més de 100.000 euros, xifra per la qual caldria que la signatura fos mancomunada per part d’Andorra Turisme.

El parlamentari massanenc també s’interessa pels pagaments que Andorra Turisme ha efectuat al SAAS durant els estius dels darrers anys i que “possiblement estan relacionats amb la cobertura mèdica d’espectacles”, ha apuntat. Segons assenyala a la demanda d’informació: “Aquests pagaments destaquen del llistat de pagaments no mancomunats efectuats per l’entitat i només, d’acord amb el llistat, s’han efectuat a l’estiu”. En aquest cas, Carles Naudi demana el concepte, desglossament i justificació d’aquests pagaments al SAAS.

Arran de les declaracions del director d’Andorra Telecom en una entrevista radiofònica, Carles Naudi demana que se li faciliti el llistat de les empreses que “potencialment poden estar instal·lades a l’edifici The Cloud” i també la còpia del contracte o mandat que s’ha fet amb l’empresa especialitzada que ha contactat amb les “dotzenes d’empreses interessades a instal·lar-se a The Cloud”, segons les mateixes paraules de Jordi Nadal, director d’Andorra Telecom.

stats