Política 11/04/2017

El PS creu que el projecte d'una plataforma esquiable a la pista de l'Avet genera dubtes

Un dels interrogants que ha sorgit és si la plataforma esquiable “pot encabir-se dins la tipologia del que la llei actual permet per als projectes d'interès nacional”

Ara Andorra
1 min
El PS vol saber els motius pels quals el Govern dóna per superada la crisi

Andorra la VellaEl conseller general del PS Pere López, ha tramitat una demanda d'informació a la Sindicatura per sol·licitar al Govern tota la informació possible sobre la declaració com a projecte d'interès nacional de la construcció d'una plataforma esquiable al peu de la pista Avet, a Soldeu, així com d'un aparcament soterrat. Des de la formació creuen que genera dubtes la forma com s'ha portat a terme aquesta tramitació, així com si l'obra pot, amb la llei actual, entrar dins de la tipologia de les que poden tenir aquesta consideració especial.

Concretament, el president del grup parlamentari mixt sol·licita “tota la documentació relativa a la declaració com a projecte d'interès nacional del projecte de construcció d'una plataforma esquiable al peu de la pista Avet”. A més, també demana “els estudis relatius als costos que el projecte pot representar per a l'Estat”.

López apunta que un dels interrogants que ha sorgit en el si del PS és si la plataforma esquiable, que ha de servir per a acollir competicions de la Copa del Món, “pot encabir-se dins la tipologia del que la llei actual permet pels projectes d'interès nacional”. Per això, volen demanar tota la informació que hagin preparat tant el Comú de Canillo com el Govern, i ja que es tracta d'un projecte d'envergadura, demanen saber els costos de construcció i de manteniment que pot comportar per a l'Estat.

stats