Política 23/10/2015

Rabadà considera que seria "poc honesta" si formés part d'una llista liderada per Minguillón

La consellera de Cultura i Participació Ciutadana i el conseller Marc Pons s'han desmarcat del projecte del cònsol Minguillón

Ana
1 min
Meritxell Rabadà, consellera de Cultura i Participació Ciutadana d'Andorra la Vella./B.N. (ANA)

Andorra la VellaLa consellera de Cultura i Participació Ciutadana d'Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, ha confirmat en declaracions a l'Agència de Notícies Andorrana, que no concorrerà a una llista liderada per l'actual cònsol, Jordi Minguillón. Rabadà ha explicat que en els sis o set mesos que ha estat treballant amb ell hi hagut diverses confrontacions per la diferència d'idees, i, "és poc honest presentar-me a una llista que ell encapçali". La consellera ha mostrat el desig de continuar en política comunal "perquè m'enriqueix, però no vull patir ni fer patir ningú".

Tot i que no ha confirmat els noms, Rabadà ha assegurat que hi ha més companys de Cd'I que comparteixen la seva opinió. Tanmateix, fonts de la formació consultades per l'ANA han confirmat que es tracta únicament de dues persones, Meritxell Rabadà i Marc Pons, i que en cap cas hi hauria dues faccions dins la coalició.

Meritxell Rabadà s'ha mostrat confiada en el projecte que presenten Cd'I i DA per a les eleccions comunals, i assegura que si la llista de la capital està liderada per alguna persona amb la qual comparteix idees, sí que li agradaria formar-ne part, si no, "faré un pas endarrere i no passa res".

La consellera assegura que aquesta ha estat sempre la seva idea, i així li ho ha fet saber sempre tant als membres del comitè de candidatures, com a el mateix Jordi Minguillón, amb qui diu que no ha estat d'acord en moltes ocasions, i per tant, "no podria estar així durant quatre anys".

stats