Política 16/07/2017

SDP demana la documentació de la plataforma de Soldeu

Aquesta demanda se suma a la que ja va fer el PS el mes d’abril passat

Ara Andorra
1 min
Víctor Naudi al Consell General

Andorra la VellaCopsar els fonaments de l’aprovació de la plataforma de Soldeu com a projecte d’interès nacional. Amb aquest objectiu, Socialdemocràcia i Progrés, més concretament el conseller Víctor Naudi, ha formulat una demanda al Govern perquè li passi informació sobre l’aprovació del projecte de construcció de la plataforma esquiable al peu de la pista de l'Avet de l’estació de Soldeu-el Tarter.

En la seva demanda, insta al Govern que li trameti còpia del projecte descriptiu de la plataforma esquiable al peu de la pista de l'Avet i de l’aparcament soterrat. També vol còpia de la documentació presentada pel comú de Canillo, que acompanya la petició al Govern en el sentit de declarar l’interès nacional del projecte.

El portaveu d’SDP ha demanat també còpia dels informes tècnics emesos per la comissió tècnica d’Urbanisme en relació a la declaració de l’interès nacional del referit projecte i còpia dels informes jurídics que avalin l’acord del Govern de declarar l’interès nacional al projecte de la plataforma esquiable de l’estació de Soldeu-el Tarter. Aquesta demanda se suma a la que ja va fer el PS el mes d’abril passat.

stats