Política 19/10/2016

El Serrat tindrà un nou aparcament de 300 metres quadrats

El Govern licita un pla de gestió de la vegetació de la ribera dels rius d'Andorra i la construcció d'una rotonda a Arinsal

Ana
1 min
El Serrat tindrà un nou aparcament de 300 metres quadrats

Andorra la VellaEl Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres la signatura d'un conveni pel qual cedeix al Comú d'Ordino el dret d'explotació d'una superfície de 333 metres quadrats a el Serrat, per fer-hi un aparcament. El terreny s'ubica al punt quilomètric 17 de la Carretera General número 3. "Amb aquesta cessió es pretén que el Comú hi pugui habilitar una zona d'aparcament, perquè allà hi ha dificultats per afavorir l'estacionament de vehicles", ha explicat aquest dimecres el ministre portaveu Jordi Cinca.

El Govern ha aprovat la cessió gratuïta, al Comú d'Ordino, d'un terreny a la zona del Serrat perquè hi habiliti un aparcament. El conveni té una durada de 5 anys renovable tàcitament, d'any en any. La cessió ha de servir per millorar els problemes d'aparcament que hi ha a la zona.

D'altra banda, el Consell de Ministres ha aprovat la licitació per a l'elaboració d'un pla de gestió de la vegetació de la ribera dels rius d'Andorra. "Uns treballs que pretenen avaluar les necessitats de manteniment de la vegetació de la ribera i l'elaboració d'un pla de gestió", ha dit Cinca.

La reunió de ministres d'aquest dimecres també ha aprovat la licitació per a la construcció d'una rotonda a la Carretera General número 5, a Arinsal, a la cruïlla amb la carretera secundària número 412. En aquest punt quilomètric ja hi ha una rotonda "provisional" feta amb fitons, que el Govern ha decidit "consolidar" després de comprovar que "millora i facilita el flux circulatori".

El Govern ha adjudicat a l'empresa DIPSA la renovació de material per al Cos de Policia, per al període d'hivern, per un import de 24.840 euros.

stats