Política 14/05/2015

Sessió de control "vergonyosa" per als afectats per l'afer BPA

En declaracions a l'ARA Andorra, tots ells han considerat que "s'estaven donant moltes voltes al mateix sense aclarir-nos res".

M.b.
1 min
Afectats per l'afer BPA ocupen la zona habilitada per al públic per la seguiment de la sessió del Consell General./M.B.

Andorra la VellaLa sessió de control del Consell General celebrada aquest dijous ha habilitat cadires a la zona del públic perquè estava previst que assistissin un gran nombre d'afectats per l'afer BPA, i així ha estat. Durant tota la tarda, desenes de clients, treballadors i ciutadans s'han anat acostant fins a l'hemicicle per escoltar les preguntes que els grups parlamentaris han fet al Govern, la majoria d'elles relacionades amb el cas.

La primera ronda de preguntes ha tingut una durada de quatre hores, i en finalitzar, els afectats qualificaven la situació de "vergonyosa". En declaracions a l'ARA Andorra, tots ells han considerat que "s'estaven donant moltes voltes al mateix sense aclarir-nos res".

Els clients de BPA han mostrat el seu nerviosisme, ja que explicaven que tenien els seus diners bloquejats i havien anat a la sessió per escoltar una resposta però "no ens donen solució". Altres consideraven que "l'equip de Govern no en sap i haurien de demanar ajuda a qui en sàpiga".

Pel que fa a la intervenció de l'entitat, tots coincidien a opinar que no calia, i una clienta assegurava no entendre la intervenció si el cas estava judicialitzat i no és un problema de liquiditat, i es preguntava "perquè s'ha d'enfonsar un banc?".

Entre els assistents s'han pogut veure adhesius reivindicatius i algunes samarretes amb el missatge 'Afectats BPA'.

stats