Política 21/10/2016

Toni Martí obre "la porta" de DA a Meritxell Mateu

L’exconsellera va abandonar l’escó i la militància del partit arran del cas BPA

F.a.
1 min
El cap de Govern, Toni Martí

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, ha assegurat aquest divendres, durant l'acte d'inauguració de la Fira d'Andorra la Vella, que Meritxell Mateu "té la porta oberta" de Demòcrates per Andorra (DA), si l'exconsellera general decideix reincorporar-se a la disciplina del partit. "DA té la porta oberta a tothom", ha manifestat el cap de Govern. Mateu va deixar la militància de la formació taronja arran d'abandonar l'escó del Consell General, després de reconèixer que va compatibilitzar el càrrec públic amb tasques per a Banca Privada d'Andorra (BPA).

El cap de Govern, Toni Martí, ha recollit aquest divendres el guant deixat per l'exconsellera general Meritxell Mateu, qui, en una entrevista a Andorra Televisió deixava entreveure la possibilitat de tornar a Demòcrates per Andorra (DA). Martí ha reconegut no haver vist l'entrevista, però ha assegurat que "DA té la porta oberta a tothom". "Si vol tornar, Demòcrates havia estat casa seva", ha conclòs el cap de Govern.

Pel que fa a les suposades pressions que la família del màxim accionista de BPA, Higini Cierco, va fer, via missatges pel mòbil, a alguns membres del Govern, Martí ha insistit: "Màxim respecte al senyor Cierco i tranquil·litat del Govern d'Andorra".

stats