Política 23/03/2017

Torres: "Tinc la consciència molt tranquil·la"

Destaca que la seva dedicació és "plena" i que no ha fet "cap il·legalitat"

Ana
2 min
El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres / M.F. (ANA)

Andorra la VellaDavant la publicació per part de Liberals d’Andorra + Independents d’Encamp d’unes fotografies en què es veu el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, fent tasques de topògraf i el fet que hagin denunciat que duent a terme aquestes tasques està "desatenent la parròquia", Torres ha manifestat aquest dijous que té la “consciència molt tranquil·la”, ja que està “convençut” que no ha fet “cap il·legalitat” i ha destacat que fent aquestes manifestacions es demostra un “gran desconeixement” de la feina dels cònsols que, ha dit, no va de dilluns a divendres sinó que és “els 365 dies i les 24 hores” i que s’ha de compaginar amb altres qüestions com poden ser “la vida familiar, les vacances o les aficions”.

Torres ha posat en relleu que “la major part del temps” el dedica a la feina com a cònsol i que “puntualment” fa alguna tasca per al seu negoci privat, quan se’l necessita. “La meva dedicació és plena”, ha remarcat Torres, a la feina com a cònsol, afegint que fins i tot ha rebut “missatges de suport” quan la notícia sobre les acusacions de Liberals ha sortit a la llum. Ha recordat que fa cinc anys que desenvolupa la seva tasca com a cònsol i que ho continuarà fent els tres anys que li manquen.

Ha lamentat les afirmacions fetes pel grup de la minoria comunal i, en aquest sentit, ha destacat que “es treuen les coses de lloc” i que abans de fer crítiques com aquestes el que s’hauria de fer és “mirar com estan les coses a casa nostra” i “ser els primers en donar exemple”.

Torres ha recordat que ha estat habitual que els cònsols hagin compaginat la seva feina al capdavant de les corporacions amb els seus negocis i que això no ha impedit que l'hagin fet bé, i ha afegit que si això es vol regular s’ha de fer a través d’una llei al Consell General. Qüestionat sobre si s’hauria de limitar, ha respost que és una qüestió que “pertany” al Consell General tot i que ell considera que és compatible.

A l’últim, sobre si és o no és ètic que es compaginin les dues tasques, ha remarcat que “la línia de l’ètica és tan fina...”, i que el que cal és ser “coherent”.

stats