Política 10/03/2015

Vicenç Mateu i Mònica Bonell repetiran com a síndics

Demòcrates per Andorra tornarà a proposar-los per a la seva elecció com a síndic i subsíndica general

Ana
2 min
Reunio dels carrecs electes de DA / M.T.

Escaldes-EngordanyDemòcrates per Andorra ha acordat aquest dimarts proposar Vicenç Mateu i Mònica Bonell per a la seva elecció com a síndic i subsíndica general, donant continuïtat als càrrecs que ja han ocupat durant els últims quatre anys. La decisió s'ha pres durant la primera reunió formal que han mantingut tots els candidats electes.

Els candidats electes de Demòcrates per Andorra han mantingut aquest dimarts la primera trobada formal després de les eleccions generals. La reunió ha servit per marcar el calendari de la nova legislatura i començar a definir els càrrecs dins del grup parlamentari, i la composició de la Sindicatura i de les comissions legislatives.

Una de les decisions preses ha estat la continuïtat de Vicenç Mateu i Mònica Bonell com a síndic i subsíndica general. Els demòcrates han posat de relleu la bona tasca realitzada durant l’anterior legislatura pels dos candidats i la voluntat de seguir comptat amb la seva experiència durant els pròxims quatre anys.

D'altra banda, la reunió de treball també ha permès fer una primera aproximació a altres temàtiques organitzatives, i tot sembla indicar que el president i el president suplent del grup parlamentari seran Ladislau Baró i Miquel Aleix. Baró serà president del grup per segona vegada, mentre que Aleix ocuparà el càrrec que va tenir Daniel Armengol, que no es va ser candidat en aquestes eleccions.

Durant la reunió, els futurs consellers generals de DA han mostrat la seva estupefacció i consternació per la intervenció de Banca Privada d'Andorra, una qüestió que ha centrat bona part de la trobada, presidida pel president del partit i cap de Govern en funcions, Toni Martí, i que s'ha produït poc després de la seva compareixença anunciant la decisió.

stats