Política 04/08/2017

El comú tanca cautelarment els Pouets

L’empresa concessionària està obligada a retornar als usuaris els vehicles que es trobin a l’interior

Ana
2 min
Una imatge de l'aparcaments dels Pouets, aquest dijous al matí. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha rebut aquest divendres un aute de la Batllia que confirma que pot executar directament el requeriment de tancament provisional de la instal·lació. Acte seguit, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha emès l’ordre de tancament de l’aparcament dels Pouets, un cop la Batllia ha confirmat que el comú pot executar amb caràcter subsidiari el requeriment, tal com han informat des de la corporació comunal.

El comú d’Andorra la Vella procedeix, doncs, fins a nova ordre, al tancament cautelar de l’aparcament per no disposar dels certificats industrials requerits ni haver acreditat, tal com s’havia sol·licitat, disposar de les assegurances de responsabilitat civil obligatòries. L’empresa concessionària està obligada a retornar als usuaris els vehicles que es trobin a l’interior del local mentre estigui vigent el tancament cautelar.

De la seva banda, l'oposició del comú d'Andorra la Vella ha posat en relleu en la sessió de consell de comú celebrada aquest divendres que lamenta la situació que s'està vivint amb l'aparcament dels Pouets mentre que Marsol, ha destacat que ja s'ha començat a treballar en una proposta de resolució de tancament de l'aparcament que s'hauria d'executar en cas que la situació no canviï en breu.

El conseller de Cd'I + Independents Víctor Pintos ha destacat que era "una concessió que va néixer torta i que ha evolucionat torta" i s'han donat problemes de tot tipus. La consellera del PS + Independents Dolors Carmona, per la seva banda, ha dit que era una "crònica anunciada" i ha mostrat la preocupació perquè el comú arribés a ser responsable si s'hagués produït algun problema, ja que no consta que les assegurances de l'empresa estiguin al dia, tal com ha destacat Marsol.

Dades a la CASS

D'altra banda, l'oposició ha donat suport a la majoria en la petició a la CASS de les dades de treballadors que puguin tenir una altra feina i que ha arribat a la justícia. Pintos ha manifestat que la llei "s'ha de complir". Per la seva banda, Carmona ha reiterat la petició d'una reunió per rebre informació sobre recursos humans.

stats