Política 03/03/2015

Els coprínceps feliciten Martí per la victòria electoral

Joan-Enric Vives va felicitar Martí el mateix diumenge i François Hollande ho ha fet aquest dimarts

Ana
1 min

Andorra la VellaEls coprínceps han felicitat el cap de Govern en funcions, Toni Martí, pels resultats obtinguts com a cap de llista de Demòcrates per Andorra en les eleccions generals celebrades aquest diumenge, 1 de març, tal com recull l'Executiu en un comunicat.

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va mantenir una conversa telefònica amb Martí el mateix diumenge, un cop coneguts els resultats dels comicis, per traslladar-li la felicitació pel triomf electoral.

El copríncep francès, François Hollande, per la seva banda, ha telefonat aquest dimarts al matí al cap de Govern en funcions. El copríncep i president de la República Francesa ha desitjat molts èxits a Martí al llarg de la legislatura vinent. Els dos mandataris han mantingut una conversa cordial i han desitjat que les economies andorrana, francesa i europea en general creixin en els pròxims anys. Hollande ha reiterat igualment el suport de la República francesa al procés de negociació d’Andorra amb la Unió Europea.

També al llarg del matí Antoni Martí ha tingut ocasió de conversar amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que en nom del Govern català l’ha felicitat per la victòria en els comicis.

stats