Política 04/03/2015

Cap lector de l'ARA.ad encerta la travessa electoral

L'Ara.ad ha sortejat el premi entre tots els participants

ARA Andorra
1 min
Resultats finals de la travessa electoral

Andorra la VellaUn cop coneguts els resultats de les eleccions generals, l'ARA.ad ha constatat que cap persona ha encertat la travessa electoral elaborada per l'ARA Andorra, en la qual hi van participar un total de 809 lectors. Cal destacar que 33 persones han encertat els resultats de la circumscripció parroquial i 11 persones van endevinar els consellers que van obtenir les formacions en la circumscripció nacional, però cap d'ells va encertar el nombre total de consellers i la distribució correcta (a la circumscripció nacional, 5 de Demòcrates per Andorra, 4 de Liberals d'Andorra, 3 del PS+Verds+IC+Independents i 2 de Socialdemocràcia i Progrés, més les parròquies de Canillo, Encamp, Ordino, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per DA i la Massana i Sant Julià de Lòria per a Ld'A.

Per tot plegat, en absència de guanyadors, l'ARA Andorra ha decidit sortejar el premi de la travessa –un sopar per a dues persones al restaurant Molí dels Fanals de Sispony– entre tots els participants. La guanyadora ha estat P.M.

Després de les més de 800 votacions que va rebre l'enquesta, els resultats totals coincidien en la distribució de les parròquies que ha estat escollida a les urnes, però en canvi, el nombre de consellers generals de la circumscripció nacional no ha estat endevinat. Els lectors havien donat 5 consellers a DA (correcte), entre 2 i 3 a Ld'A, (que n'ha obtingut 4) 3 al PS (correcte) i entre 3 i 4 consellers a SDP (que n'ha obtingut 2), la formació que sortia més beneficiada en comparació amb els resultats que va obtenir diumenge.

La travessa de l'ARA.ad ha estat el contingut més visitat del portal durant el període de campanya electoral i, concretament, els resultats han estat consultats freqüentment pels lectors de l'ARA.

stats