Política 23/04/2017

El PS pregunta pel "retard" en la realització dels compromisos socials

Vol saber el motiu de la tardança a l'hora de pagar els ajuts a l'habitatge, així com el reglament que els regula i els atorga

Ara Andorra
1 min
El conseller general del PS Pere López / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl conseller general socialdemòcrata, Pere López, ha formulat una pregunta sobre "l'incompliment i el retard en les actuacions del Govern en matèria social". Serà una qüestió a la qual l'executiu haurà de donar resposta de forma oral, davant el ple del Consell General.

Tal com assenyalen des de la formació, ha estat "la manca d'aprovació de la cartera de serveis socials i sociosanitaris, així com la tardança de les actuacions previstes pel Govern en aquests àmbits", el que ha portat López a demanar sobre aquest tema.

Un dels aspectes que ha posat de manifest el PS és "el retard del Govern a l'hora de publicar els reglaments que regulen els ajuts a l'habitatge i la seva concessió". Un fet al qual també, afegeixen, cal sumar la tardança "en el pagament dels casos més sensibles", segons destaca López en la seva demanda.

Segons ha recalcat el conseller, el Govern encara no ha publicat al BOPA el reglament per determinar l'abast dels elements que ha de definir el barem de valoració patrimonial, tenint en compte els canvis produïts a la Llei del Pressupost de l'exercici 2017, tot i que aquest darrer canvi va produir-se ara fa uns mesos.

stats