Societat 27/10/2016

Un Andorra a Taula de llegums

Els 33 restaurants participants confien a repartir fins a 7.000 menús

M.b.
1 min
Presentació de la 10a edició d'Andorra a Taula

Andorra la VellaAquest divendres 28 d'octubre s'inicien les desenes jornades gastronòmiques Andorra a Taula amb els llegums com a plat estrella. Fins al proper 28 de novembre, 33 establiments s'han marcat l'objectiu de repartir fins a 7.000 menús, uns 200 més que l'anterior edició, ja que confien que “s'ha pujat un esglaó”.

Des de 20 euros fins a 35, els restaurants ofereixen menús gastronòmics maridats amb Estrella Damm, una col·laboració que ha permès donar-li una major difusió a les jornades, ja que la companyia cervesera té una gran visibilitat a través d'Internet. Des de l'aplicació mòbil de 'Gastronosfera', es podran geolocalitzar els establiments participants, consultar els seus menús i els preus, una eina que confien que farà atreure un major nombre de turistes. Angelo Guitard, un dels membres de la comissió de restauració de la Unió Hotelera d'Andorra, ha explicat que al voltant del 65% dels clients són del país i sols un 35% són turistes, “el tema pendent que tenim”.

El nombre d'establiments participants és similar a les anteriors edicions, però estan satisfets de l'augment de qualitat que s'ha fet amb els menús. Miquel Canturri, també membre de la comissió de restauració de la Unió Hotelera, ha lamentat que els restaurants d'Encamp i Canillo (propers a les pistes d'esquí) tanquin durant el mes de novembre i no puguin participar en les jornades.

Les desenes jornades Andorra Taula estan organitzades per la Unió Hotelera d'Andorra i Estrella Damm, i compten amb la col·laboració d'Andorra Turisme.

stats